Ünlü isimler eve kapandı!

Corona virüs salgını tüm tedbirlere rağmen yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de de vaka sayısının 47'ye çıkmasının ardından önlemler daha da arttırıldı. Ünlü isimler de coronadan etkilenmemek için evlerine kapandı. İşte o isimler...

Ünlü isimler eve kapandı!

FETTAH CAN - CANSU KURTÇU Cansu Kurtcu ve Fettah Can da günlerini evde geçiren ünlülerden. Kurtcu, ikiz çocuklarıyla kek yaparken çektikleri videoyu sosyal medyada şu notla paylaştı, “Korona günlerinde aşk. Ah ne günler günler gelecek daha. Bizden hepinize bol umut ve bolca sevgi gelsin.”

Ünlü isimler eve kapandı!

BADE İŞÇİL Bade İşçil, “Devletimiz gereken önlemleri alıyor. Daha da etkili kararlar alınacağına eminim. Okullar, çocuklar ortaya saçılsın diye kapatılmadı. Ebeveynler biraz sorumluluk!” notunu düştü.

Ünlü isimler eve kapandı!

ÖZGE ULUSOY “Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın” uyarısı yapan Özge Ulusoy, eldiven, maske ve dezenfekte eşliğinde, kimseyle temas etmeden, moral için açık havada yürüyüş yaptığını belirtti.

Ünlü isimler eve kapandı!

İREM DERİCİ Eve kapandığını belirten İrem Derici ise, “Birey olarak yapmam gereken her şeyi yaptım. Tüm konserlerimi üç hafta önceden iptal ettim. Bu süreçte okuduğum her şey beynime işliyor ve istemsizce öksürmeye başlıyorum. Belirtileri okurken bile boğazım kaşınıyor. Kendini umursamayan çevresini düşünsün” diye yazdı.

Ünlü isimler eve kapandı!

PELİN AKİL Evde ikizleriyle zaman geçiren Pelin Akil, “Tatil oldu demek, AVM’ye gitmek değildir. Daha çok bilinçlenmemiz lazım. ‘Tokalaşmayın ve öpüşmeyin’ diye diye dilimizde tüy bitti” dedi.

Ünlü isimler eve kapandı!

CEYDA DÜVENCİ - BÜLENT ŞAKRAK "Evimizdeyiz... her şey yolunda... endişelerimizi, korkularımızı cebimize koyduk, kabul ettik hepsini... zor dönemi avantaja çevirmeyi tercih ettik. Bol bol zaman geçirmenin sevinci bizi iyi hissettiriyor... Daha fazla oyun oynamaya odaklandık. Birlikte nasıl daha eğleniriz, kahkahalarla güleriz, bu duygunun peşine düştük... Evet zor, evet gergin zamanlar, evet endişeliyiz... Hepsi gerçek...

Ünlü isimler eve kapandı!

DEMET AKALIN “Evde otur, salgına çelme tak” diyen Demet Akalın, “Herkes çıkıyor, ben neden evde kalayım ki, diye isyan edenlere, bir kişi binlerce hayat kurtarabilir” uyarısında bulundu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: