Ünlü isimlerin ev konserleri...

Karantina günlerinde hayranlarına moral vermek isteyen ünlü sanatçılar, sosyal medya platformları üzerinden ‘ev konserleri’ vererek sıkıntılı günlerde takipçilerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Ünlü isimlerin ev konserleri...

ALEYNA TİLKİ Aleyna Tilki, Instagram’da yaptığı canlı yayında konser vermek yerine “aşk” hakkında konuşmayı tercih etti. Şarkıcı, “Aşka inanmaktan vazgeçmeyen kalpler, ileride vazgeçerler. Çünkü canları acımıştır. Kandırılmıştır onlar, ihanete uğramıştır. Acıtmıştır onları düşüncesizce. O yüzden aşka inanmaktan vazgeçmiştir bazı kalpler. Ama bir süre sonra o kalpler aşksız yaşamaya alışırlar, inanmaktan vazgeçtikleri için” dedi.

Ünlü isimlerin ev konserleri...

YEŞİM SALKIM Yeşim Salkım’ın, Instagram konserini binlerce kişi izledi.

Ünlü isimlerin ev konserleri...

YALIN Yalın, Instagram konserlerinin ikincisinde sevenlerine sürpriz yaptı, Sıla’yı ağırladı. Evlerinden yayın yapan iki ünlü isim, “Dön Demeyi Unuttum” ve “Yan Benimle” şarkılarını birlikte seslendirdi. Toplamda 462 bin kişinin izlediği yayın sonunda Sıla, Yalın’a şöyle dedi: “Yaşananlar moralimizi aşağıya çekti. Biz ne kadar moralimizi yüksek tutmaya çalışsak da küçük kuyulara düştük zaman zaman. Sen bana ‘Bunu yap, iyi gelecek’ demiştin, gerçekten iyi geliyormuş. Ben de böyle bir yayın yapa

Ünlü isimlerin ev konserleri...

GÖKHAN TÜRKMEN Gökhan Türkmen’in ev konserinin konuk sanatçısı, kızı Nil Rona’ydı. Küçük kız, söylediği şarkılarla canlı yayına renk kattı.

Ünlü isimlerin ev konserleri...

FATMA TURGUT Fatma Turgut, Instagram’dan canlı yayın yaparak verdiği konserde sevenlerinin sorularını da yanıtladı.

Ünlü isimlerin ev konserleri...

SONER SARIKABADAYI Soner Sarıkabadayı, evinin salonunda verdiği moral konserinde takipçilerine “evinizde kalın” çağrısında bulundu. Sarıkabadayı, her gün canlı yayında konser vereceğini de duyurdu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: