Ünlü olma öyküleri!

Ünlü olma öyküleri!

Yaprak Dökümü'nde Necla karakterini canlandıran Fahriye Evcen de yaşadığı Almanya'dan tatil için Türkiye'ye gelip oyuncu oldu. Tatil için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı Evcen.

Ünlü olma öyküleri!

Daha sonra Aydoğan onu yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Telefon numarası alış verişinden sonra Evcen Almanya'ya döndü. Ama sonda telefonu sir türlü susmak bilmedi. ''Asla Unutma'' ve ''Hasret'' dizilerinde rol aldı. Ama asıl büyük çıkışını Yaprak Dökümü ile yaptı.

Ünlü olma öyküleri!

AJANS EVİNİN SOKAĞINDAYMIŞ Lisede hiç popüler olmayan, utangaç, içe dönük kimsenin yüz vermediği Merve Boluğur, kuzeninin ajanındaki bir fotoğraf çekimine gitti.

Ünlü olma öyküleri!

Orada tanıştığı bir ajans sahibi ona kartını verdi. Haftalar sonra ajansın evinin bulunduğu sokakta olduğunu fark etti ve geçerken uğradı. Vekısa sürede dizilerin vazgeçilmez yıldızı oldu.

Ünlü olma öyküleri!

BABASI KEŞFETTİ Babası, 14yaşındayken onu Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'na götürdü.

Ünlü olma öyküleri!

Liseden sonra Müjda Gezen Sanat Merkezi'ne oradan da İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.

Ünlü olma öyküleri!

Bir dönem çok izlenen Küçük Kadınlar'da rol alan Hande Soral, Komedi Dükkanı dizisini izlemeye gitti, hayatı değişti. Soral, Tolga Çevik ile konuk oyuncu olarak sahneye çıktı. Sahnede 5 dakika kalması gerekirken tam 45 dakika kaldı.

Ünlü olma öyküleri!

Çıkarken de Komedi Dükkanı'nın yapımcısı Fırat Bey; Soral'ı yanına çağırıp oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sordu. Böylece Soral'ın ekran serüveni de başlamış oldu. Soral, Küçük Kadınlar'daki Armağan rolüyle oyunculuk yaşamına hızlı bir başlangıç yaptı.

Ünlü olma öyküleri!

Şu sıralar adı aktör Okan Yalabık ile yaşadıı aşk ile gündemde. Çift evlilik hazırlığında.

Ünlü olma öyküleri!

TOMRİS GİRİTLİOĞLU KEŞFETTİ Asi dizisi ile Ortadoğu ülkelerinde de tanınan Tuba Büyüküstün aslında Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü bitirdi. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı.

Ünlü olma öyküleri!

Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde rol aldı. Çemberimde Gül Oya'daki Zarife karakterinin ardından Ihlamurlar Altında ve Asi dizilerinde rol aldı.

Ünlü olma öyküleri!

YARIŞMAYLA PARLADI Başkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitiren Beren Saat'in asıl amacı akademik kariyer yapmaktı. Öğretim görevlisi olmayı hayal eden Saat bir yandan master yapıp bir yandan da İngilizce'sini geliştirmeye çalışırken

Ünlü olma öyküleri!

annesinin ısrarı ve o dönemde birlikte olduğu sonra bir trafik kazasında kaybettiği erkek arkadaşının desteğiyle Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı.

Ünlü olma öyküleri!

Yarışmayı birinci değil ikinci olarak tamamladı. Ama Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşkı Memnu gibi çok izlenen dizilerde oynadı. Güz Sancısı filmindeki performansıyla da beğeni kazandı.

Ünlü olma öyküleri!

Özçivit'in babası, oğlundan habersiz olarak fotoğraflarını Best Model yarışmasına gönderdi. Ancak bu fotoğraflar seçici kurul tarafından çöpe atıldı. Organizatörler son anda kendilerinden habersiz çöpe atılan bu 8 fotoğrafı fark ettiler. Böylece Özçivit yeniden yarışmacılar arasına katıldı.

Ünlü olma öyküleri!

Özçivit, 2004 yılındaki bu yarışmada gelecek vaad eden model seçildi. 2005'te ise birinci oldu. Yani kısacası çöpten çıkan fotoğraflar Özçivit'in yaşamını değiştirdi.

Ünlü olma öyküleri!

Hande Yener, hayali olan şarkıcılığı gerçekleştiremeyince bir mağazada tezgahtarlığa başladı.

Ünlü olma öyküleri!

Yener'in hayatı, çalıştığı mağazaya Hülya Avşar'ın gelmesiyle değişti. Avşar onu keşfettikten sonra Sezen Aksu'yla çalışmaya başladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: