Ünlüler Akmerkez'den çıkmıyor!

Ünlüler Akmerkez'den çıkmıyor!

Arzu Özal İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simalarından Arzu Özal’a, geçtiğimiz haftasonu Akmerkez’de rastladık. Arzu Hanım, kızı Büşra ile dershane sonrası Akmerkez’de buluşacaklarını belirtti. Haftasonu olduğu için spor ve rengarenk giyinmeyi tercih eden Arzu Hanım, kızı gelene kadar mağazaları gezerken objektiflerimize yansıdı.

Ünlüler Akmerkez'den çıkmıyor!

Ceyda Düvenci Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’yi, Akmerkez’de görüntüledik. Aşkın Kanunu dizisinde oynayan Ceyda Düvenci’nin, bir hayli kilo verdiği görüldü. Düzenli olarak spor ve diyet programı uygulayan ünlü oyuncu Akmerkez’deki mağazaların sonbahar koleksiyonları inceleyip, alışveriş yaptıktan sonra kozmetik mağazalarını ve çocuk giyim mağazalarını da gezerek keyifli bir gün geçirdi.

Ünlüler Akmerkez'den çıkmıyor!

Esa Oflaz Güvenkaya MCD ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya’ya, Akmerkez’de rastladık. Oldukça yoğun bir program içerisinde çalışan Esra Hanım, katılacağı bir toplantı öncesi kendisine küçükte olsa bir fırsat yaratarak Akmerkez’e gelip giyim ve kozmetik alışverişi yaptı. Pembe elbisesi ve siyah gözlükleriyle dikkat çeken başarılı işkadını, işyerinden gelen bir aramaya cevap verirken objektiflerimize yansıdı.

Ünlüler Akmerkez'den çıkmıyor!

İzzet Çapa İstanbul eğlence hayatının ünlü işletmecilerinden İzzet Çapa’ya, geçtiğimiz gün Akmerkez’de rastladık. İzzet Çapa, Akmerkez’deki kitabevinden birkaç kitap aldıktan sonra giyim mağazalarında kısa bir tur attı.İzzet Bey’i, dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran bir mağazadan spor giyim alışverişi yaptıktan sonra, şoförlü aracını beklerken görüntüledik.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: