Ünlüler bu fuarda buluştu!

İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri önceki gün 14. Contemporary İstanbul, sanat fuarındaydı. Akbank sponsorluğunda yapılan fuar, bu sene "Akdenizlilik" kavramını ele aldı.

Ünlüler bu fuarda buluştu!

Ünlü isimler her yıl olduğu gibi bu yıl da 14. Contemporary İstanbul fuarındaydı. Birce Akalay, ünlü ressam Mustafa Yüce'nin resminin önünde fotoğraf çekildi.

Ünlüler bu fuarda buluştu!

Fuara yalnız katılan Bade İşçil muhabirlerle sohbet etti. Eski eşi Malkoç Sualp'in oğluyla fuarı gezdiğini söyleyen güzel oyuncu “Ben akşamki etkinliğe katıldım. Beyefendi gündüz oğlumla katıldı. Bir araya gelmeme gibi bir durum yok. Zaten aramızda sıkıntı da yok. Çocuğumuz için her defasında görüşüyoruz” dedi.

Ünlüler bu fuarda buluştu!

Fuarı gezen isimler arasında en dikkat çekenleri Cem Yılmaz ve Defne Samyeli oldu. Ünlü çift, Cem Yılmaz'ın yakından takip ettiği Isabel Croxatto’nun galerisini ziyaret etti. Ünlü komedyen kendilerini görüntüleyen muhabirlere "Bırakın da şurayı bi gezelim" diyerek tepki gösterdi.

Ünlüler bu fuarda buluştu!

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'ye teknik ekipten destek vermeye başlayan Volkan Demirel, beğendiği eserlerin fotoğraflarını çekti.

Ünlüler bu fuarda buluştu!

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ve modacı sevgilisi Zeynep Mayruk da fuarı gezen ünlüler arasındaydı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: