Ünlüler bu sergiye akın etti!

Ebru Ceylan’ın Konuşan Resimler serisinin üçüncüsü “Ebedî - Edebî” sergisi dün akşam (5 Mayıs Perşembe) saat 19:00’da Fulya Sanat’ta sanatseverlere kapılarını açtı. Sergiye birçok ünlü isim katıldı.

Ünlüler bu sergiye akın etti!

2 yıl boyunca yaptığı araştırmalar sonucunda 52 edebiyatçıyı resmeden ve onlarla ilgili hikayeler yazan Ebru Ceylan’ın resimlerine 52 ünlü isim de ses verdi. Bu sıra dışı serginin açılışına sergiye ses veren Deniz Çakır, Cengiz Bozkurt, Mert Fırat, Serkan Altınorak, Selen Öztürk, Levent Özdilek, Bahtiyar Engin, İsmail Demirci, Yiğit Özşener, Mert Öner ve Kanpolat Görkem Arslan’nın yanı sıra Berrak Tüzünataç, Ozan Güven, Burak Sevinç, Engin Öztürk gibi isimler de gecede Ebru Ceylan’ı yalnız bırakmadı. Açılışta ayrıca müzisyen Çiğdem Erken de mini bir konser vererek, davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Sanatçı Ebru Ceylan’ın, konseptini oyuncu Selen Öztürk ile oluşturduğu Konuşan Resimler serisinin üçüncü sergisinin sanat danışmanlığını usta oyuncu Bahtiyar Engin yaparken serginin kurgusunda Canberk Yıldız, seslendirmeler konusunda ise Berk Öztürk destek oldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: