Ünlüler ne ile suçlanıyor?

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

MEHMET ERDEM Temin ettiği uyuşturucu maddeleri Barış Güney, Rıza Kocaoğlu, Sarp Apak, Sinem Gürtekin ve açık kimliği tespit edilemeyen şahıslara temin ettiği öne sürülen Mehmet Erdem'in, 2012’de Narkotik Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda uyuşturucu madde temin etmek suçundan yakalandığı bu nedenle teknik takibe karşı duyarlı olduğu belirtildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

RIZA KOCAOĞLU Narkotik Şube Müdürlüğünce 2012’de yapılan operasyonda tanınmış kişilerin yakalanması üzerine başka bir operasyonda kendisinin de yakalanabileceği düşüncesi ile kız kardeşine evdeki esrarları yok etmesini söylediği iddia edildi. Bu tarihten itibaren görüşmelerini internet üzerinden gerçekleştirildiği belirtildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

KORAY CANDEMİR Şarkıcı Orçun Koray Candemir’in ise Eray Özbal’dan aldığı esrarı, Duygu Yetiş, Mehmet Cem Karcı ve açık kimlikeri tespit edilemeyen şahıslara temin ettiği öne sürüldü.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

MURAT YILDIRIM Oyuncu Murat Yıldırım’ın, Sarp Apak ve çevresinde yüz yüze görüştüğü, kimlikleri tespit edilemeyen şahıslardan temin etmiş olduğu esrarı evinde Engin Altan Düzyatan, Şahin Irmak, Rıza Kocaoğlu, Burçin Terzioğlu Yıldırım, Kenan İmirzalıoğlu ve kimliği tespit edilemeyen şahıslara temin ettiği belirtildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun, Rıza Kocaoğlu, Eray Özbal, Murat Yıldırım’dan temin etmiş olduğu esrarı kendi evinde Engin Altan Düzyatan, Murat Yıldırım, Rıza Kocaoğlu ile kullanarak şahıslara esrar kullanılması için yer temin ettiği iddia edildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

Soruşturma kapsamında 8 Ağustos 2013’de tutuklanan ve yapılan itiraz üzerine 10 Eylül 2013’de serbest kalan oyuncu Eray Özbal’ın, kendi evinin terasında yetiştirdiği esrarı Kenan İmirzalıoğlu, Koray Candemir ve açık kimliği edilemeyen diğer içici şahıslara para karşılığında sattığı iddia edildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

"WHATSUPP'DAN GÖRÜŞME": Bunun üzerine organizasyon içerisindeki şahısların teknik takibe takılmamak için hızla ’’Whatsupp’’ üzerinden ve yüzyüze buluştuklarında uyuşturucu madde ile ilgili konuştukları öne sürüldü.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

Soruşturma kapsamında aralarında Berrrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Özge Özpirinçci’ninde bulunduğu 11 kişi ile açık kimliği tespit edilemeyen Cansu Dere’ninde arasında bulunduğu 84 kişi hakkında uyuşturucu ticareti yapma, sağlama, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan kovuşturmaya(dava açılmasına) yer olmadığına karar verildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

İddinamade ayrıca ünlülerin teknik takibe yakalanmamak için 'Esrar'dan bahsederken, "Süt", "Papatya", "CD", "Film", "DVD", "Senaryo", "Çay", "Proje" şifrelerini kullandıkları, teknik takibe yakalanmamak için esrarı tersten Klagaris(Sigaralık), "Hap"ı tersten "Pah", kokain’ı 'Niakok’, Torbacı’yı da ’’Icabrot’’ diye söyledikleri öne sürüldü.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

ULUÇ BAYRAKTAR Yönetmen Uluç Bayraktar'ın Rıza Kocaoğlu, Sarp Apak, Mehmet cem Karcı, Uğur Bilgin'den temin ettiği, yine bu şahıslara uyuşturucu madde kullanmaları için ev temini ve esrar temin ettiği iddia edildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

ERSİN KORKUT Oyuncu Ersin Korkut'un, Ahmet Sağlam'dan aldığı esrar maddelerini Engin Günaydın, Erdem Baş , Şahin Irmak ve çevresindekilere temin ettiği kaydedildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

HAKAN YILMAZ Oyuncu Hakan Yılmaz'ın, Ahmet Sağlam isimli torbacıyı yanında soför olarak çalıştırdığı, Sağlam'ın bu sayede tanınmış kişilerle irtibat kurduğu, uyuşturucu madde sattığı kişilerin sayısını arttırdığı kaydedildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

ENGİN GÜNAYDIN Oyuncu Günaydın'ın, temin etmiş olduğu uyuşturucu maddeleri kendi ikametinde partiler düzenleyerek Sarp Apak, Ersin Korkut, İlker Aksum ve kimlikleri tespit edilemeyen şahsılara temin ettiği ifade edildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

MURAT EKEN Oyuncu Murat Eken'in Ahmet sağlam isimli torbacıdan almış olduğu uyuştucu maddeleri Şahin ırmak ve açık kimliği tespit edilemeyen şahıslara temin ettiği Ahmet sağlam ve Şahin Irmak'ın esrar alışverişini Şahin Irmak'ın evinde gerçekleştirdiği iddia edildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

ŞAHİN IRMAK Oyuncu Şahin Irmak'ın temin etmiş olduğu uyuştucu maddeleri Murat eken, İlker aksum, Murat Yıldırım, Sarp Apak, UğuBilgin ve çevresindeki açık kimliği tespit edilemeyen şahıslara temin ettiği belirtildi.

Ünlüler ne ile suçlanıyor?

SARP APAK Oyuncu Sarp Apak'ın almış olduğu uyuşturucu maddeleri, Rıza Kocaoğlu, Uluç Bayraktar, Uğur Bilgin, Şahin Irmak, Murat Yıldırım, Nehir Erdoğan, Kaan Razgırat ve organizasyonda bulunan bir çok şahsa temin ettiği kaydedildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: