Ünlüler Instagram'da bugün neler paylaştı? 10.02.2017

Ünlüler Instagram'da bugün neler paylaştı? 10.02.2017

Adriana Lima ile aşk yaşayan Türk yazar Metin Hara sessizliğini bozdu. hurriyet.com.tr'den Aslı Barış'a konuşan Hara'nın açıklamalarından satır başları şöyle...

- Onu tanıdıkça fiziksel güzelliğinin ötesinde çok daha fazla güzellikler barındırdığını görüyorsunuz. Annem akciğer kanseri, dördüncü evrede. Tedavi görüyor. Her gün annemi arıyor. Böyle biri. Her gün çocuklarını arabayla okula bırakan, evde bir sürü çalışanı olmasına, işlerinin yoğunluğuna rağmen beslenme çantalarını elleriyle hazırlayan bir insan. Güzellik geçicidir, ben de yaşlanacağım, o da. Vücutlar yaşlanacak. Ama ne olursa olsun karşımdaki insanın değeri değişmeyecek.

- Evlendiriyorlar, ayırıyorlar... İnsanlar hep çok istedi ya, ayrılalım. Mesela onun yanında Amerika’dayken, ‘Ayrıldılar, Metin açıkladı’ diyorlar. Nerede bu demecin kaydı, yok! Ben zaten onun yanındayım, Türkiye’de bile değil. Ayrılmak insan hayatında illaki ihanetle, birbirine karşı saygıyı yitirmekle olmayabilir. Bugün bir sinemaya gidersiniz, film biter. Bitmesi, filmin güzel olmadığı anlamına gelmez. Bir şeyin son noktaya kadar gitmiyor olması, onun kutsallığını elinden almaz. Ayrılma da olabilir, evlenme de olabilir. Bu, sürecin kutsallığını, doğallığını, samimiyetini zerre kadar daha değersiz yapmaz. O nedenle, ne olursa olsun, ben şimdi çok iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu duygu ikimiz tarafından da paylaşılırsa seneleri deviririz, çok daha da güzel olur.

- Evliliğin ben şart olduğunu düşünmüyorum. Benim adıma aşk bakidir, ötesindeki her şey formalitedir. Bugüne kadar hiçbir zaman ötesine inanmadım. Bence gönülden olan bağ vardır, sürecin sonrasında bazı şeyler kendi içerisinde evrimleşebilir, farklı noktalara gidebilir. Ama evlenme ya da boşanma kelimeleri bende toplumsal anlamda var olduğu yer tutmuyor.

- Bu konu kesinlikle daha iyi yönetilebilirdi. Ama ben karşımdaki insanla “Hayır birlikte değiliz” deseydim, herkes üzerime gelecekti. “Evet, birlikteyiz” desek de... Ne yazık ki yurtdışı medyasında haberler son derece tatlı, destekleyici çıkarken burada “Neden Türkiye’ye getirdin ki” gibi soruların sorulması çok üzücü. O yüzden yansıtılan şekilde bazı noktalarda tabii ki benim yapabileceğim bir şey yoktu. Bazılarında benim kişisel hatalarım olabilir, bunlardan da çok şey öğreniyoruz. Bu, yurtdışında, bütün dünyanın önünde daha dikkatli, daha öğrenmiş, daha farklı olma şansını tanıdı, o yüzden bir sıkıntı yok.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: