Ünlüler şıklık yarışına girdi!

Çok satan kitaplar listelerinin en başına yerleşen Grinin Elli Tonu kitabından uyarlanan aynı isimli film, Türkiye’de ilk kez Deniz Private Cinecity Etiler’de dün gerçekleşen galada izleyiciyle buluştu. Marie Claire Türkiye ve United International Pictures Türkiye ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, medya, sanat ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Tüm dünyada merakla beklenen film bugün vizyona giriyor.

Ünlüler şıklık yarışına girdi!

Tüm dünyada büyük ses getiren ve en çok satanlar listesinin en başına yerleşen Grinin Elli Tonu kitabından uyarlanan aynı isimli film, Türkiye’de ilk kez Marie Claire ve UIP ev sahipliğinde Deniz Private Cinecity Etiler’de dün gerçekleşen gösterişli galada izleyiciyle buluştu. Kitabın film uyarlamasının çekileceğine dair haberlerin çıkmaya başlamasından bu yana gündemden düşmeyen filmin Türkiye galasına medya, sanat ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Birbirinden önemli isimlerin katıldığı galada, sezonun en iddialı filmi olarak gösterilen Grinin Elli Tonu, davetliler tarafından oldukça beğenildi.

Filmde, milyarder girişimci Christian Grey ve meraklı üniversite öğrencisi Anastasia Steele’in rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırıyor. Filmin yapımcılığını yazar James ile birlikte Michael De Luca ve Dana Brunetti üstlenirken, yönetmen koltuğunda Sam Taylor-Johnson oturuyor. Grinin Elli Tonu bugün vizyona giriyor.


İŞTE GALADAN GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: