Ünlüler Van için üzülüyor!

Geçtiğimiz gün Van'ın Bahçesaray ilçesinde bir minibüs ve iş makinesinin üzerine çığ düşmesi sonucunda 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kurtarma ekibinin üzerine ikinci kez çığ düşmüş ve hayatını kaybeden kişi sayısı 33'e yükselmişti.

Ünlüler Van için üzülüyor!

Ünlü isimler Van'daki çığ felaketinden sonra sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar

Ünlüler Van için üzülüyor!

Murat Boz: Bir kez daha derin bir üzüntü içindeyiz... Bu kez aklımız da, kalbimiz de Van'da... Vefat eden canlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle...

Ünlüler Van için üzülüyor!

Türkan Şoray: Bir acı haber daha... Van Bahçesaray'da çığ felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi başka felaketlerden korusun, inşallah yaşadığımız bu acılar son olur... Ayrıca; bugün Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçak kazasını yaşayan yolculara geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum.

Ünlüler Van için üzülüyor!

Hülya Koçyiğit: Kapkara bir gün bugün. Önce Van'da canlarımızı kaybettiğimiz büyük bir acı, sonra da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazası... Çığ felaketinde hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; Van'daki ve İstanbul'daki yaralı tüm vatandaşlarımıza da acil şifa diliyorum.

Tarkan: Van Bahçesaray'da yaşanan çığ faciası sonucu hayatını kaybeden tüm görevli ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun.

Mustafa Sandal: Van'daki çığ kazasında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Maalesef bir kötü haber de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan aldık. Yaralılara geçmiş olsun. İnşallah acı bir haber gelmez oradan ve umarım bir daha böyle kötü haberler almayız. Tüm ülkemize geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...

Engin Altan Düzyatan: Bahçesaray'da meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim... İnşallah kayıplarımızın sayısı artmaz.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: