Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Yeni yılı yurtdışında karşılamak isteyen ünlü isimleri yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı’nda görüntüledik. Hazar Ergüçlü Lefkoşa'ya, Volkan Şen Londra'ya, Bensu Soral ile Hakan Baş Budapeşte'ye gitti... İşte ünlülerin yılbaşı rotaları!

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Oyunculuğa ara verdim Rol aldığı “Yüksek Sosyete” dizisi final yapan Hazar Ergüçlü, yeni yılı ailesiyle karşılamak üzere Lefkoşa’ya gitti. Bir süre oyunculuğa ara vereceğini söyleyen oyuncu, “Yazın yurtdışına gidip oyunculuk eğitimi alacağım” dedi.

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Uganda’ya gidiyorlar yazın Yılbaşı tatiline çıkan ünlüler arasında Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin de var. Önceki gün havalimanında görüntülenen iki sevgili, “Nereye gidiyorsunuz?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Biz nereye gittiğimizi söylemek istemiyoruz. Siz ‘Uganda’ya gidiyorlar’ yazın.”

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Hakkımızda hayırlısı İbrahim Kutluay, yönetim kadrosunda olduğu Darüşşafaka Doğuş takımının Barcelona ile oynayacağı maçı izlemek üzere İspanya’ya gitti. Kutluay, Demet Şener’le boşanma süreciyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı: “Yargıya taşın-mış bir olay var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu konu hakkında artık susma hakkımı kullanıyorum.”

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Fotoroman yaptınız Yurtdışına gitmek üzere eşi Benjamin Harvey ve oğlu Leon’la havalimanına gelen Hande Ataizi, fotoğraflarının çekilmesine “Yeter yahu, fotoroman yaptınız!” diyerek tepki gösterdi.

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Ailesine gitti Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen, İngiltere uçuşu öncesinde fotoğraflarını çeken muhabirlere “Eşim ve çocuklarımın yanına, Londra’ya gidiyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlülerin yılbaşı rotaları!

Budapeşte âşıkları Sevgilisi Hakan Baş’la tatile çıkan Bensu Soral, “Ne zamandır Budapeşte’ye gitmek istiyorduk, sonunda fırsat bulduk. Romantik bir şehirde yeni yılı karşılamak güzel olacak” dedi. Kaynak:hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: