Ünlülerde moda ithal sevgili!

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Hızla gelişen iletişim ve ekonomi ile global dünyaya daha entegre hale gelen ülkemizde ünlülerimiz sevgili tercihini ‘globalden’ yana kullanıyor. Bu isimlere son olarak Fransız model Florence Eugene ile yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ da eklendi. Yıllardır kalbini yabancı isimlere kaptıran Serdar Ortaç ise İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan ile evlilik yolunda. İşte İthal sevgili modasına katılan ünlü isimlerden bazıları…

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Cengiz Coşkun – Beatrice: Survivor yarışmasındaki başarılı performansı ile adını duyuran Cengiz Coşkun sevgili tercihini Türkiye’den değil Romanya’dan yaptı. Coşkun, sevgilisi Beatrice ile ada dönüşü her yere el ele gidiyor.

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Serdar Ortaç-Chloe Loughnan: Ünlü popçu Serdar Ortaç daha önce yaşadığı ilişkilerde olduğu gibi yine kalbini yabancı bir sevgiliye kaptırdı..İrlanda’lı model Chloe Loughnan ile seviyeli bir ilişki yaşayan Ortaç, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi ile geçtiğimiz aylarda nişanlandı.Ayrıca sevgilisine çalışma izni alabilmek için kendi şirketi olan Ortaç Müzik Yapım’da program yapım yardımcısı olarak görev veren Ortaç yakın zamanda Chloe ile evlenip hayranlarına bir sürpriz yapabilir.

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Hilal Kosif – Javier Piles: Kosif Ailesi’nin genç temsilcisi, Kosifler Oto Pazarlama Direktörü Hilal Kosif aradığı aşkı geçen yıl İspanyol Javier Piles’te bulmuştu. Valencia yöneticisi Tarsilo Piles’in oğlu Javier Piles,sevgilisi için Singapur’daki iş kariyerini yarıda bırakıp İstanbul’a taşınmıştı..Ünlü çift evlilik yolunda ilerlerken,aşkı için İstanbul’a taşınan Javier’in, ailesini Kosif ailesiyle tanıştırdığı iddia edilmişti.

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Kıvanç Tatlıtuğ - Florence Eugene: Adı daha önce Azra Akın ve İdil Fırat’la anılan Türkiye’nin son dönemdeki en önemli ekran yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ithal sevgili modasına uyan son ünlü oldu. Bir dondurma firmasının reklam filminde tanıştığı Fransız oyuncu ve model Florence Eugene ile yeni bir aşka yelken açtı. 1992 doğumlu güzeli Bodrum’da ailesiyle tanışıtıran yakışıklı oyuncu, Florence ile Bodrum’da tatil yapıyor.

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Kerem Göğüş – Wilma Elles: İşadamı Kerem Göğüş aşk hayatında tercihini, ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ adlı diziyle büyük bir çıkış yakalayan Wilma Elles ile yaptı.Uzun süredir güzel bir birliktelik yaşayan çift aynı evde yaşamaya başlamıştı. Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Wilma Elles, ismini ‘Aslı Wilma Elles’ olarak değiştirmek için yetkililere başvurmuştu.

Ünlülerde moda ithal sevgili!

Yağmur Ünal - Benjamin Carrigton: Türk sinemasının ‘Sultan’ lakaplı oyuncusu Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal ithal sevgili modasına uyanlardan. Ünal, Hande Ataizi’nin eski emlakçı sevgilisi Christopher Penna’nın ortağı ve Dim Sum adlı Uzakdoğu restoranının sahibi olan Benjamin Carrigton ile 7 aydır mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: