ünlülerden kariyer analizi!

ünlülerden kariyer analizi!

Britney Spears Ders: Tekrar geri dönebilirsiniz ancak uzun bir yenilenme sürecine hazırlık olun. Geçen beş yıl Britney için çok zorluydu. Eski eşi ve annelik yetilerine sahip olmayan annesi yüzünden çok zor dönemler yaşadı, uyuşturucu bağımlılığını yenmek için uğraştı ve bir zamanlar sahip olduğu şöhreti kaybetmeye başladı. Ancak son albümü başarılı oldu, vücudu eski güzelliğine tekrar kavuştu. Sıkı bir çalışmayla kariyerindeki eski konuma geri döndü. En azından bu süreci başlatmayı başardı.

ünlülerden kariyer analizi!

Kate Moss Ders: Sosyal hayatınız konusunda tedbirli olun ve legal sınırlar içinde yaşayın. Moss'un uyuşturucu bağımlısı sevgilisi Pete Doherty ile ilişkisi ve kokain içerken görüntülenmesi kariyerinde derin yaralara yol açtı. İşine geri döndü ama her zaman kokain kullanan Kate olarak anılacak.

ünlülerden kariyer analizi!

Angelina Jolie Ders: Fedakârlık başarmaktan daha önemli olabilir. Angelina Jolie şu anda Hollywood'un en başarılı aktrislerinden birisi. O evrensel bir star olmasına rağmen, sadece kendini değil, diğer insanları da umursadı ve yardıma muhtaç birçok çocuğu evlat edindi. İşte bu sayede ününe ün kattı ve çok sevildi.

ünlülerden kariyer analizi!

Oprah Winfrey Ders: Güçlü bir marka yaratın. Talk şovlar onun güçlü ve modern markası sayesinde milyon dolarları aşan bir imparatorluk kurdu. Kaliteli magazinciliği sayesinde büyük bir servet elde etti ve en zengin 400 Amerikalı arasında 165. sırada yer almayı başardı. Oprah talk şov formatını daha bireysel bir yapıya ulaştırdı. Röportajları sırasında olaylara tarafsızca değil, kendine göre yaklaştı ve bir marka oldu.

ünlülerden kariyer analizi!

Simon Cowell Ders: Sevilmeyen kişi olmak bazen işinize yarar. Kötü şöhretiyle anılan 'American Idol' adlı yarışmanın jürilerinden biri olan Cowell, yılda 34 milyon dolar kazanıyor. Simon yorumları nedeniyle çoğu kişi tarafından sevilmese de, dürüst olmayı gösterdi.

ünlülerden kariyer analizi!

George Lucas Ders: Risk almaktan korkmayın. Star Wars' ve 'Indiana Jones' filmlerinin yaratıcısı Lucas eğer var olan yolları izleseydi şu an olduğu konuma ulaşamazdı. Lucas, risk almaktan hiç korkmadı ve bu cesaretini yaratıcı fikirleriyle birleştirip büyük bir servet elde etti.

ünlülerden kariyer analizi!

Kim Kardashian Ders: Çevrenizi genişletin. Uzun zaman önce Kim, Paris Hilton'un en yakın arkadaşı olarak tanınıyordu. Ama şu an kendi reality şovuna sahip ayrıca porno videosu da var. Kim Paris'in arkadaşı olmasının yanında avukat Robert Kardashian'ın da kızı...

ünlülerden kariyer analizi!

Christian Bale Ders: Kendinize hakim olun. Bale, 'Terminatör' filminin setinde sinirlerine hakim olamadı ve filmin yönetmeni Shane Hurlbut'a bağırıp çağırdı. Bu hırçın hareketleri kayda alındı ve Youtube'da milyonlarca kere tıklandı. Bu olay hâlâ akıllarda.

ünlülerden kariyer analizi!

Madonna Ders: Kendinizi sık sık yenileyin, daima yeni kalın. Madonna asla eskimedi ve 80'lerin ortasında ilk kez spot ışıklarının altına çıktığından beri kendini hep yeniledi. Albümlerini hep yeni bir tarzda yarattı ve modern olmaya çalıştı. Yeniden doğmak, kendini yenilemek onun kariyerinin de odak noktası haline geldi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: