Ünlülerden TOÇEV'e destek!

Okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek vermeyi amaçlayan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’na (TOÇEV) ünlülerden dev yardım.

Ünlülerden TOÇEV'e destek!

Fenerbahçe’nin Milli futbolcusu Mehmet Topal ve sanatçı Bülent Serttaş’ın girişimleri ile bir araya gelen ünlüler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TOÇEV’in oluşturduğu burs havuzuna destek vererek “Okumak her çocuğun hakkı” dedi.

Mehmet Topal ve Bülent Serttaş’ın 1.000 çocuk hedefiyle yola çıktığı “TOÇEV 23 Nisan Burs havuzu” ünlülerin yaptığı yardımlarla 2.000 çocuğa ulaştı. TOÇEV de bu anlamlı organizasyonla eğitime destek verenleri özel bir davette bir araya getirdi.

Sunuculuğunu Ceyhun Yılmaz’ın yaptığı organizasyon, Park Bosphorus Hotel – Bosphorus Teras’da gerçekleştirildi. TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, burs havuzuna destek veren ünlülere teşekkür konuşması yaptı. Ardından Başkan Uygun, sahneye davet ettiği Mehmet Topal ve Bülent Serttaş’a kampanyayı başlattıkları için birer teşekkür belgesi verdi.


Haberin tamamı için tıklayınız...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: