Ünlüleri buluşturan gala!

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat Van Eck’in paylaştığı “Daha” filminin İstanbul galası önceki gün gerçekleşti. Filmin yönetmeni Onur Saylak, kırmızı halıda merak edilen soruları da yanıtladı.

Ünlüleri buluşturan gala!

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat Van Eck’in paylaştığı “Daha” filminin İstanbul galası önceki gün gerçekleşti. Filmin yönetmeni Onur Saylak, kırmızı halıda merak edilen soruları da yanıtladı. Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı “Daha” filminin galası önceki akşam Etiler’de gerçekleşti. Hakan Günday’ın romanından uyarlanan, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat Van Eck’in paylaştığı filmin galasına ünlü isimler akın etti.

Kırmızı halıda birlikte poz veren ekip, soruları da yanıtladı. Onur Saylak, filmde rol alan eski eşi Tuba Büyüküstün’ün galaya katılmamasıyla ilgili sorulara “Müsait olan bütün oyuncularımız burada. Tüm iddialara da şöyle son verelim. Filmin afişi çok çok önceden yapıldı. Yani kendisinin afişten çıkarılması da söz konusu değil. Bu iddialar hayal gücüyle yazılmış” yanıtını verdi. Hakan Günday, Onur Saylak ve Doğu Yaşar Akal tarafından senaryolaştırılan film yarın vizyona girecek.


Bergüzar Korel ile Halit Ergenç geceye birlikte katıldı. Oğulları Ali hakkında gelen sorulara Ergenç “Ali’yle ilgili bir şey paylaşmayı doğru bulmuyoruz. Ne görüntüsünü, ne de onunla ilgili soruları. O daha ufak bir çocuk. Bizim işimizle hiçbir ilgisi yok” yanıtını verdi.

İŞTE GECEDEN KARELER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: