Ünlülerin bayram göçü başladı!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti.

Ünlülerin bayram göçü başladı!

Manken Özge Ulusoy, bayram tatili için Çeşme’ye gitti. Önceki gün Atatürk Havalimanı girişinde objektiflere takılan Ulusoy, geçen hafta bir fotoğraf çekimi için kullandığı siyah peruğun çok beğenildiğini söyleyerek “Çevremde ne kadar kişi varsa hepsinden inanılmaz güzel mesajlar aldım” dedi.

Mehmet Ali Erbil, iki kadınla havaalanına geldi. Görüntülendiklerini gören kadınlar “Eyvah çekiyorlar” derken, komedyen oldukça rahattı. Erbil, kadın arkadaşlarıyla beraber Kıbrıs’a uçtu.

Burak Kut eşi Cansen Kut ve kızıyla Bodrum’a gitmek üzere havaalanındaydı. Bayram tatilini ailece Bodrum’da geçireceklerini ifade eden çift, hızla uçağa geçti.

İzzet Yıldızhan, Esra Harmanda’yla görüntülendi. Şarkıcı, “Arkadaşlar biz Bodrum veya Çeşme’ye değil Diyarbakır’a gidiyoruz. Diyarbakrspor’umuzun gecesi olacak orada sahne alacağım” dedi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı eşi Oya Eczacıbaşı ile havaalanındaydı. Çift, gidecekleri yerle ilgili ser verip sır vermedi.



Kaynak: gazetevatan.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: