Ünlülerin evleri

Türkiye'nin ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi semtleri tercih ediyor biliyor musunuz? İşte ünlü isimlerin oturdukları semtler ve evleri...

Ünlülerin evleri

Evlilik hazırlıkları yaptıkları iddia edilen Aslı Enver ile Murat Boz, yeni bir eve taşındı.

Ünlülerin evleri

Ünlülerin evleri

İkili, Ortaköy'deki lüks bir sitede kiraya çıktı.

Ünlülerin evleri

Şehir hayatından sıkılan ünlü isimlerin son dönemde kendilerini İstanbul'da doğaya vurması pek moda oldu. Oyuncu Aras Bulut İynemli de bu modaya uydu.

Ünlülerin evleri

Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinde birlikte rol aldığı kankası Çağatay Ulusoy gibi, yeni evi için tercihini ormanlarla çevrili Zekeriyaköy'den yana kullandı.

Ünlülerin evleri

KİRALADIĞI EVE 150 BİN TL HARCADI! Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; 2.5 ay önce aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini gönlüne göre dekore ettirmek isteyen Aras Bulut İynemli, dekorasyon için 150 bin lira harcadı.

Ünlülerin evleri

Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldığı iddia edildi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Tarihi mekanlara ve eşyalara tutkusuyla bilinen Sezen Aksu, bayramdan sonra evin restorasyonunu yaptıracak.

Ünlülerin evleri

Seda Sayan, Levent'te bulunan bir rezidanstan 9 milyon TL değerinde lüks bir daire satın aldı.

Ünlülerin evleri

55 yaşındaki şarkıcı, evinin manzarasını huzur etiketiyle sosyal medyadan da paylaştı.

Ünlülerin evleri

Murat Dalkılıç, Ege'deki taş evlere duyduğu hayranlığı yatırıma dönüştürdü. Yakında yeni bir film için kamera karşısına geçecek olan şarkıcı, biri Urla, diğeri ise Seferihisar'da olmak üzere İzmir'den iki eski taş ev satın aldı. Murat Dalkılıç'ın, yaz aylarında ailesi ve arkadaşlarıyla gitmek için iki evi de restore ettireceği öğrenildi.

Ünlülerin evleri

Bülent Ersoy gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Akasya Acıbadem'de iki dairesi bulunan sanatçı, aynı yerden bir daire daha satın aldı. Bülent Ersoy, son aldığı 2+1 eve 1 milyon 400 bin TL ödedi.

Ünlülerin evleri

Kadıköy Caddebostan'da yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası'ndan kopamadı.

Ünlülerin evleri

İşletmeci Umut Evirgen ile mutlu bir birlikteliği olan Tuba Büyüküstün, yine aynı muhitten kendisine 4+1 daire kiraladı.

Ünlülerin evleri

Akşam Life'da yer alan habere göre; ikiz çocukları Toprak ve Maya'yla birlikte yaşayan güzel oyuncu, yeni evi için aylık 5 bin TL kira veriyor.

Ünlülerin evleri

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki evine Instagram'dan kiracı arıyor. Fotoğraflarını paylaştığı yazlık ile ilgilenip fiyat bilgisi isteyenlere hemen dönüş yapıyor.

Ünlülerin evleri

Adada toplam 110 ev var. Bennu Gerede villasına 2 aylığına 8 bin Euro (43 bin TL) istiyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: