Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Eva Longoria - Tony Parker-“Longoria’nın bakışları açıkça eşini kadar arzuladığını ve onu yatak odasına götürmek için sabırsızlandığını hissettiriyor. Parker’ın ise bu bakışa aynı duygularla karşılık vermesi ve karı kocanın vücutlarının birbirlerine dönük oluşu seks hayatlarının son derece tutkulu olduğunu gösteriyor.”

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Robert Pattinson-“Duruşuyla kendine ne kadar güvendiğini belli ediyor. Bir elin cepte olması genellikle kendinden emin olmamanın simgesiyken; onda bu görünüm, rahat duruşuyla birleştiğinde, özgüven hissi veriyor. Sağ elinin pantolonunun ağında duruyor olması ise sekse olan rahat yaklaşımının ispatı niteliğinde adeta.”

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Victoria - David Beckham-Ünlü futbolcunun eşine doğru eğilmiş olması, yataktaki uyumlarında duyduğu minnettarlığı simgeliyor. Eşini arkasından koruyucu bir şekilde tutması ise, onu memnun etmeye odaklanmış olduğunu gösteriyor. Konuşurken vücutları birbirlerine yönelmiş bir şekilde duruyor. Bu ise yatakta birbirlerini tatmin etmeyi ne kadar önemsediklerini gösteriyor.”

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Josh Hartnett-“Duruşuna bakılırsa kadınlar konusunda çok da tecrübeli olduğu söylenemez. Düşük omuzları güvensiz bir izlenim verirken; ellerini ceplerinde saklaması, seksle ilgili çekinceleri olduğuna işaret ediyor. Ayrıca gergin tuttuğu çenesi, sıkı sıkı kapattığı dudakları da bastırılmış kaygıları olduğunu açıkça ortaya koyuyor.”

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Mariah Carey - Nick Cannon-“Carey’nin kocasına doğru eğilerek verdiği poz, aralarındaki aşkı ifade ediyor gibi dursa da, sadece belden yukarılarının temas halinde olması yatakta aralarında bir cinsel uyumsuzluk olduğuna işaret ediyor. Bu arada aralarında bir ego savaşı olduğunu da görmek mümkün. Carey, muhtemelen ilişkilerindeki her şeyin kendi istediği gibi olmasını istiyor. Cannon’sa bu durum hakkındaki hoşnutsuzluğunu zoraki gülüşüyle açık biçimde hissettiriyor.

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Joel Madden - Nicole Richie- “Madden ve Richie birbirlerine yakın duruyorlar ama yine de ararındaki cinsel uyumun çok da harika olmadığını anlamak mümkün. Ayakları birbirlerine doğru bakmıyor, ki bu da duygusal bağlarının çok kuvvetli olmadığının bir işareti. Madden’in Richie’nin arkasında duran eli ilgi beklentisi içinde olduğunu gösteriyor ancak, güzel yıldızın aksi yöne doğru bakıyor olması, ona istediğini vermeyeceğini simgeliyor. Bu fotoğraftan seks hayatlarının çok da renkli olmadığı sonu

Ünlülerin Seks hayatları ne durumda?

Adrian Grenier-“Ellerini arkasında birleştirerek poz veren Grenier, leğen kemiklerinin olduğu bölgeyi öne çıkartarak kendine güvenli bir görüntü sergiliyor. Vücudunun ön tarafını vurgulayan duruşu seks konusundaki rahatlığını gösteriyor. Aktif bir cinsel hayatı olduğu kesin.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: