Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Beren Saat ve Kenan Doğulu: İkisi de cinsellikte tutkulu Her ikisinin de çene bölgeleri baskın ve gamzeli olduğu için duyguları ön planda olan karakterler. Kenan’ın alın bölgesi geniş, bu yüzden çok yaratıcı biri. Beren’in ise alın bölgesi dar olduğu için biraz dar görüşlü bir kişilik. Her ikisi de cinsel açıdan tutkulu. Beren cinsel birlikteliği duygularıyla yaşamayı tercih ederken, Kenan böyle bir şeye ihtiyaç duymuyor.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Cem Yılmaz: Zeki, egosu gelişmiş Yüzünün üç bölgesinin de orantılı olması onun hem düşüncelere hem duygulara hem de paraya önem verdiğini gösteriyor. Zeki, materyalist, egosu gelişmiş, güçlü, hırslı, lider özelliği taşıyan dominant karakterli bir kişilik. Yaşlılığı rahat geçecek. Seks konusunda da tutkulu ve dominant.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Ahu Yağtu: Sevdiğine sadık biri Hem duyguları hem sezgileri hem de pratik zekâsı gelişmiş ama değişken ve diplomat bir kişilik. Liderlik özellikleri zayıf ama ‘Hayır’ demesini biliyor. İşkadını olamaz. Sanatçı özellikleri taşıyor. Duygulu, tutkulu ve sevdiğine sadık bir kişi.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ: Cömert bir aşık Çok düşünen, akıllı ama inatçı bir kişilik. Her zaman son sözü kendi söyleme eğiliminde. Paraya önem veriyor ama önceliği para değil. Kişileri tahlil yeteneği ise fazla gelişmemiş, karşısındakine çabuk inanıyor. Sekste duygulara çok önem veriyor. Sevdiğine karşı cömert bir âşık. Paraya önem veriyor ama önceliği para değil. Sekste duygulara çok önem veriyor.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Kenan İmirzalioğlu: Aşk ve seks eşit derecede önemli Duygularıyla hareket ediyor. Çenesi bir sanatçı çenesi olduğundan işadamlığı şansı yok. Burun yapısından paraya önem verdiği anlaşılıyor. Kaşları kalın; hırslı ve girişken. Gözleri kısık; eleştirici ve analiz edici. Aile baskısına rağmen, kendi istediğini yapmaya erken başlamış. Onun için aşk ve seks eşit derecede önemli, fazla tutkulu değil.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Arda Turan: Azimli ve inatçı Duygularıyla hareket etmesine rağmen güçlü, kararlı ve azimli biri. Bazen son derece inatçı olabilir, kızınca bağırmaktan çekinmez. Hayatla ilgili felsefik, derin düşünceleri yok. Başkasının emrinde çalışmayı istemez. Ancak kendi patron olursa başarıya ulaşır. Bir konuya inanması için ispat bekler. Para onun için değerlidir, bir şey alırken en iyi ve en pahalısını alır.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Fatih Terim: Alnında zenginlik ve başarı çizgileri var Kaşların arasındaki derin ve hafif çizgiler öfkesini kontrol etmeye başladığını gösteriyor. Gözkapaklarının düşüklüğü, üzerinde baskı olduğunun ifadesi. Burnunun kemerli ve belirgin oluşu çok güçlü, hırslı, cesaretli bir lider olduğunu gösteriyor. Yanındakileri çok iyi motive edebiliyor, ama kızınca kaba davranabiliyor.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Aykut Kocaman: Soğukkanlı ve öfkeli SAVAŞMA, fethetme ve öfke duygularını kaşlarının arasındaki iki çizgi gösteriyor. Gözlerinin yuvarlak olması çok akıllı olmasının ve neyi nasıl gerçekleştirebildiğinin belirtisi... Pek çok şeyi kendisi bilip yapmak istediği için ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Burnu kemerli değil ama küçük de değil. Bu da soğukkanlı, araştıran ve detaycı bir lider olduğunu gösteriyor.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Ata Demirer: Aşkta risk almıyor İnce ruhlu, iyi kalpli, kırılgan, duygusal ve çabuk demoralize olan biri. Başkalarıyla empati yapıp onların yerine üzülebiliyor, üzüntüsünü saklamak için gülmeyi tercih ediyor. Aşkta risk almaktan çekiniyor. Sekse aşırı düşkün değil. Duyguları ve seksüel arzuları dengeli.

Ünlülerin yüz analizi yapıldı!

Gülse Birsel: Zeki ve dominant Zeki, yaratıcı, dominant çok güçlü karakteri olan bir kişilik. Her konuda başarılı olabilir. Analiz yapabilme yeteneği nedeniyle karşısındakinin gerçek yüzünü hemen fark edebilir. Aşırı stres altında kalınca kalbi kolay yorulabilir. Kaynak: Milliyet

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: