"Uzaklarda Arama"nın özel gösterimi!

Yönetmenliğini ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray'ın yaptığı, kızı Yağmur Ünal'ın da yapımcılığını üstlendiği "Uzaklarda Arama" filminin galası Bursa'da Avşar Sinemaları'nda 1 Aralık Salı akşamı yapıldı.

Türkiye’de yaşanan gerçek bir hikayeden esinlenilen “Uzaklarda Arama" filminin özel gösterimine Türkan Şoray, Yağmur Ünal'ın yanı sıra oyuncular Sevda Erginci, Mehtap Bayrı, Serkan Şenalp, Pınar Göktaş, Esra Ergün, Aslı Samat, Doğa Konakoğlu katıldı.

Gösterim öncesi Bursa basını ile bir araya gelen ve sorularını cevaplayan Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal daha sonra filmin özel gösterimine katılan tüm sinemaseverlere teşekkür etti

Türkan Şoray ve oyuncular üç salonda aynı anda oynayan filmin öncesinde yoğun bir kalabalıkla karşılaştıkları için çok memnun olduklarını ifade ederek,

urada büyük bir ilgiyle karşılaştık. Biz bu filmle büyük bir sınavdan geçtiğimizi düşünüyoruz. Umarım başardık" diye konuştu.

Misafirlerle bol bol fotoğraf çektiren film oyuncuları daha sonra filmi seyircilerle birlikte izlediler.

Organizasyondan elde edilen gelirin HASVAK Bursa tarafından Uludağ Üniversitesi Acil Servis Simülasyon Sistemi’nin yapımına aktarıldığı etkinlik alkışlarla sona erdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: