'Yaşamayanlar' geri dönüyor!

'Yaşamayanlar' dizisi yeniden çekilmeye başlanacak. Eğer anlaşma sağlanırsa dizinin yeni bölümleri Netflix'te ekrana gelecek.

'Yaşamayanlar' geri dönüyor!

Türkiye'nin ilk Vampir dizisi 'Yaşamayanlar', 8 bölüm Blu Tv'de yayınlanmış ve final yapmıştı. Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Selma Ergeç, Efecan Şenolsun, Nilperi Şahinkaya, Türkü Turan ve İpek Tenolcay'ın rol aldığı dizi izlenme oranlarında beklenin altında kalsa da yine de ses getirmeyi başarmıştı. Dizi final yaptıktan sonra ise oyuncular teker teker televizyon dizilerinde boy göstermeye başladı. Kerem Bürsin 'Muhteşem İkili'de, Elçin Sangu ve Efcan Şenolsun 'Çarpışma'da, Birkan Sokullu ise 'Bir Aile Hikayesi'nde rol aldı.

NETFLİX SÜRPRİZİ!

Oyuncular başka dizilerde boy gösterirken çok farklı bir gelişme yaşandı. 'Yaşamayanlar', İlk Türk dizisi 'Hakan Muhafız'la Türkiye pazarına da açılan Netflix'in dikkatini çekti. İlk sezonu Türkiye dışındaki ülkelerde yayına sokan Netflix, dizinin beğenilmesi üzerine 'Yaşamayanlar'ın yapımcı ortaklarından Kerem Bürsin'le görüşmeye başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa dizi aynı kadroyla yeniden çekilecek.

KEREM BÜRSİN İLK KEZ KONUŞTU!

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Kerem Bürsin, "Yaşayamayanlar dizisinin devamı için Netflix'le görüşme yapacağımız doğru. Ayrıca Netflix'de Yaşayamayanlar dizisi daha önce yayınlandı. Türkiye'deki yayın platformu farklıydı yani diziye hakimler." ifadelerini kullandı.

AYNI KADRO NASIL TOPLANACAK?

Yeni bölümlerin çekilmesi konusunda Netflix'le anlaşmaya varılması durumunda başka başka dizilerde boy gösteren oyuncuların hangi şartlarda tekrar bir araya gelecekleri ise merak konusu oldu. Bakalım gelişmeler ne gösterecek?

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: