Yasemin'den İdo'ya büyük jest!

Bir süredir İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşayan Yasemin Şefkatli, sevgilisinin doğum günü için stüdyoya girerek şarkı söyledi.

Yasemin'den İdo'ya büyük jest!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, dün 27'inci yaşını dostlarıyla ve sevgilisiyle kutladı. Sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Yasemin Şefkatli bir de stüdyoya girerek şarkı söyledi.



Yasemin Şefkatli sevgilisi İdo Tatlıses'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Şefkatli paylaşımına şu notu düştü: Sen... Nasıl anlatsam benim en güzel alışkanlığım. Ben seni kelimelere dökemem ki ne şanslıyım yaşıyorum seni. İyi ki doğdun sevgili, iyi ki dokundun hayatıma. İyi ki benim sırdaşım, en yakın arkadaşım, aşkım sen oldun teşekkür ederim bana her şey olduğun için, arkamda gölgem gibi durup beni hiç yalnız bırakmadığın için... Doğum günün kutlu olsun İdo'm"



Bu kutlamayla yetinmeyen Yasemin Şefkatli, bir de stüdyoya girerek sevgilisi için şarkı söyledi. İdo Tatlıses ile bu zamana kadar çektikleri fotoğrafları ve videoları klip haline getiren Şevkatli, "İlk ve son şarkı okuyuşumdu söz veriyorum. Tekrar iyi ki doğdun canım sevgilim" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Tatlıses, sevgilisine bu jestine karşılık vererek "Benim en güzel hediyem sensin. Seni çok seviyorum meleğim" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: