Yazın hangi renk oje sürülmelidir?

Kadınlar için el bakımı oldukça önemlidir. Ellerin bakımlı ve sağlıklı bir görünüm kazanması için çeşitli bakım ürünleri kullanırız. Ancak el bakımını tamamlayan tırnak bakımı da oldukça önemlidir. Özellikle yazın bakımlı ve ojeli tırnaklar sizi ortamda bir adım öne taşır. Peki yazın hangi oje renkleri sürülmelidir? Bu konuda sizlere son moda önerilerimiz var...

Yazın hangi renk oje sürülmelidir?

SU YEŞİLİ OJE Yazı anımsatan en güzel oje renklerinden biri su yeşilidir. Ege kıyılarının tonunu tırnaklarına yansıtarak yaz stilini oluşturabilirsiniz. Özellikle bronz bir tene sahipseniz bu oje rengi size çok yakışacaktır.

Yazın hangi renk oje sürülmelidir?

TEN RENGİ OJE Son zamanların en moda rengi olan ten rengi, tırnaklarınızın güzelliğini ortaya koyacak renklerden biridir. Özellikle nude tonlarında yapılan makyajla yakışan ten rengi ojeyi, ister parlak ister mat olarak tercih edebilirsiniz.

Yazın hangi renk oje sürülmelidir?

AÇIK RENK OJE Yazın temiz ve ferah bir görünüm için vazgeçilmez oje rengi açık renktir. Rakı beyazı ve açık beyaz renklerle tırnaklar hem bakımlı hem de kusursuz görünecektir.

Yazın hangi renk oje sürülmelidir?

MAVİ OJE Yaz aylarının en sık tercih edilen rengi mavidir. Mavi oje, özellikle denizin o eşsiz güzelliğini andırdığı için yazın en tavsiye edilen renklerindendir. Mavi ojenin göz alıcı görünmesi için üzerine yıldız, kalp, çiçek gibi figürler çizebilir ve bunları pembe veya yeşil gibi kontrast renklere boyayarak ortamdaki en dikkat çekici isim olabilirsiniz.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: