"Yeşilçam"da taşlar yerinden oynuyor!

BluTV’nin sevilen dizisi ‘Yeşilçam’, 2. sezonunun 2. kısmı ile bugün seyircilerle buluşuyor. Yayınlanan ön izleme sahnesi köşeye sıkıştığını gördüğümüz Semih Ateş’in başına nelerin geleceğine dair merak uyandırıyor.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın gözünden, Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleminden çıkan, 7’den 70’e herkes için unutulmaz bir döneme kamerasını çeviren ‘Yeşilçam’ın 2. sezonunun 2. kısmını bugün saat 12.00’dan itibaren izleyicileriyle buluşturuyor.

Devam bölümlerinin yayına alınmasına sadece dakikalar kala diziden yayınlanan ön izleme sahnesi geri sayım heyecanını artırıyor. Başrolde yer alan Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği sinema tutkunu Semih Ateş’in yakın dostu Turgut ile arasında geçen konuşma taşları yerinden oynatıyor. Gazel ile ilişkisi Semih’i büyük bir girdaba ve korkuya sürüklüyor. Sinema tutkusu uğruna her zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılan Semih Ateş için akıllara “Yolun sonuna mı yaklaşıyor?” sorusunu getiriyor.

1970’li yıllarda zaman yolculuğuna çıkararak izleyenleri çok daha renkli, çetin ve fırtınalı bir döneme taşıyan ‘Yeşilçam’ın ikinci sezonunda Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe, Kanbolat Görkem Arslan, Taner Turan ve Güngör Bayrak eşlik ediyor.Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ın 2. sezonunun tamamı bugünden itibaren sadece BluTV’de.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: