Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi

Hızlı bir kilo verme sürecine giren ve sosyal medyadan deneyimlerini paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerini motive etmek için önerilerde bulundu. Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kendisi gibi kilo vermeye çalışan takipçilerini motive etti.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi

Sosyal medya hesabından kilo verme süreciyle ilgili notları paylaşan ve takipçilerinin yaptığı paylaşımları da kendi takipçilerine ulaştıran Yeşim Ceren Bozoğlu kendisine gelen şikayetler hakkında açıklamalarda bulundu. 'Sağlıklı Yaşam' motivasyonunun araya giren küçük disiplinsizliklerle düşmesi üzerine uzun bir yazı kaleme alan Bozoğlu şunları söyledi:

"İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin.Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."
"Eğer şimdiye dek sizin için sağlıklı olan kiloda hiç fotoğrafınız yoksa, o zaman kendinizi "sağlıklı" ve makul bir görünüşle çizmenizi öneriyor uzmanlar. Aynı şekilde bu kodlama da bilinçaltınızı sağlıklı seçimler yapmaya yöneltiyormuş."

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi


'O Hayat Benim' dizisinden ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı karakter için aldığı 30 kiloyu verebilmek için Kuşadası'nda bir zayıflama merkezine gitti. 21 gündür zayıflama merkezinde kalan Bozoğlu, 7 kilo verdi. Kalan kilolarını vermek için sıkı bir şekilde çalışan Bozoğlu, diyet programında ağırlıklı olarak sebze yemekleri, salata ve sebze çorbalarını tercih ettiğini anlattı. Bu çayı yemeklerden sonra içtiğini belirten Bozoğlu, "Bir tutam at kuyruğu, 4,5 karanfil, bir kabuk tarçını kaynamış suya atıyoruz. Gün içerisinde yemeklerden sonra tüketiyoruz" dedi. Sanatçı, sabahları tükettiği maydanoz, limon, nane, roka, salatalık ve dereotundan oluşan 'yeşil iksir' karışımının da tok tuttuğunu söyledi. Zayıflama sırlarını sosyal medyada sevenleriyle paylaşan sanatçı, "Şu anda benimle birlikte 15 kişi yürüyüşe başladı. Onlar bana fotoğraflarını gönderdikçe motive oluyorum. Bulunduğum zayıflama merkezinde önemli olanın zayıflamak değil, yağ yakımı olduğunu öğrendim. Totalde 7 kilo verdim. Bunun 5 kilosu yağ" diye konuştu. Zayıflama programı çok ilgi gören Bozoğlu, "Kitap düşüncesiyle yola çıkmadım ama zayıflama hikayemi kitap haline getirmemi isteyenler oldu. Ben de buna sıcak bakmaya başladım. Teklifler de geliyor. Bir kitap çıkaracağım" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: