Yeşim Salkım 48. yaşını dostlarıyla kutladı!

Şarkıcı Yeşim Salkım Bebek Happily Ever After'da 48. yaş gününü ailesi ve dostlarıyla birlikte kutladı.

Yeşim Salkım 48. yaşını dostlarıyla kutladı!

Geçtiğimiz akşam 48 yaşına giren ünlü şarkıcı Yeşim salkım, şarkıcı arkadaşı Tuğba Özerk'in de katıldığı bir sürpriz yaş günü partisi düzenlendi. Geceye gelen ilk isimler arsında yer alan Tuğba Özerk girişte gazeteciler ile kısa bir röportaj yaptı. ''Yeşim'in benim için değeri çok fazla. Biz yılların eskitemediği birer dostuz. Kendisine sizin de aracılığınız ile uzun ömürler diliyorum'' dedi. Kendisine sürpriz bir doğum günü partisi hazırlanan Yeşim Salkım mekan kapısına geldiğinde gazetecileri görünce sürpriz doğum günü partisini hemen anladı. Basın mensuplarının tebriklerini kabul eden Salkım, ''Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum. Buralara kadar geldiniz çok teşekkür ederim. Nisan ayı benim için çok yoğundu. Özellikle evliyken, evlilik yıl dönümü, benim doğum günüm ve Alara’nın doğum günü bir araya gelmişti. Tabi bu durum en çok da Hakan için zor olmuştu'' diyerek herkesi güldürdü.

Eski eşi Hakan Eratik'in doğum günü için kendisini aradığını da söyleyen Salkım, sözlerine şöyle devam etti: ''Hediyeden yırttı ama beni aradı. Sağ olsun bizim dostluğumuz bakidir. Aramız o kadar iyi ki evlenirse düğününe bile giderim'' dedi.

Aynı dakikalarda mekan eşi Cansel Yeni ile birlikte gelen Burak Kut da meslektaşının doğum gününü kutladı. Hiçbir şeyden habersiz akşam yemeği için gelen Kut, meslektaşının yanına giderek uzun süre sohbet etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: