Yeşim Salkım: Hayatta en doğru şey anne olmak!

Şarkıcı Yeşim Salkım, ilk evliliği Mustafa İmre'den olan kızı Gizem ve geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Hakan Eratik'den olan kızı Ada ile birlikte İstinye Park'ta görüntülendi.

Yeşim Salkım: Hayatta en doğru şey anne olmak!

Modellere zil takacak!

Çocukları ile oyun parkına giden güzel şarkıcı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Küçük kızı Ada ile, "Bak Postacı Geliyor" şarkısını seslendiren Salkım, "Bugün çocuklarım ile vakit geçirmek istedim, klip çektiğim için yoğunluktan yeni kurtuldum" dedi. Yakın zamanda çıkacak olan, "Erkeğin Zillisi" şarkısının bittiğini belirten Salkım, "Yeni şarkımı ile Best Model'de seslendirmek istiyorum, eğer Erkan Özarman izin verirse modellere zil takacağız" dedi.

Hayatta en doğru şey anne olmak!

Çocukları ile vakit geçirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Salkım, "Benim çocukluğum bu kadar şanslı geçmedi" dedi. Şimdiki çocukların büyüdükleri ortama değinen şarkıcı, "Eskiden biz çocuklarla oynardık, anne ve baba karışmazdı. Şimdi çocuklar anne ve babaları ile vakit geçiriyor, bu şans mı şansızlık mı soru işareti" dedi. Çocuklarından övgü ile bahseden Yeşim Salkım, "Hayatta yaptığım en doğru şey, anne olmak" diyerek eğlencesine devam etti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: