Engelsiz Yaşam Vakfı, 'Yılın Ödülleri'ni dağıttı!

Engelsiz Yaşam Vakfı, 'Yılın Ödülleri'ni dağıttı!

Bekir Aksoy ayrılıkla ilgili olarak Medyatava'ya yaptığı açıklamada "Evet boşandık, haberiniz doğrudur. Pazartesi sabahı evliliğimiz sona erdi" dedi. Ünlü oyuncu oğlu Emir'i alarak baba evinde dönen Derya Çavuşoğlu'nun "Bekir bana şiddet uyguluyordu, dayanamadım" iddiasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Böyle bir iddiası varsa ona sorun. O zaten açıklamasını yapar. Bana lütfen böyle şeyler sormayın. Ben ne olduğunu bildiğim için o ne derse doğrudur"

Ünlü çift hakkında evliliklerinin 1. ayında da kriz haberleri çıkmış, ancak taraflar kesin bir dille haberleri yalanlamıştı.

Peki Bekir Aksoy'un boşandığı karısı Derya Aksoy kimdir? Ünlü çiftin boşanmasıyla ilgili gerçek ne? Derya Aksoy'dan gelen 'dayak' iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte Bekir Aksoy'un eşi Derya Aksoy Çavuşoğlu'nun iddiaları...
Bekir Aksoy eşi Göku Derya Çavuşoğlu ile 2013 yılında evlenmişti. Aradan geçen süre içinde çiftin Emir ismini verdikleri bir oğulları oldu. Evlilikleri mutlu bir şekilde devam ediyor sanılırken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Bekir Aksoy ve karısı Derya Aksoy pazartesi günü soluğu mahkemede aldılar ve boşandılar.

Boşanmanın perde arkasında ne vardı?
İddiaya göre Bekir Aksoy ve Derya Aksoy kavga etti. Derya Aksoy da oğlu Emir'i alıp babasının evine taşındı. Derya Aksoy Çavuşoğlu "Bekir bana şiddet uyguluyordu, dayanamadım" iddiasında bulundu. Bekir Aksoy ile karısı Derya Aksoy"'un evliliklerinin birinci ayında da kriz çıkmıştı. Medyaya düşen o haberleri çift yalanmamış ve yollarına devam etmişlerdi.

AYAK İDDİASINA NE DEDİ?
Bekir Aksoy boşanma haberlerini doğrularken dayak iddiası için de şunları söyledi : "Böyle bir iddiası varsa ona sorun. O zaten açıklamasını yapar. Bana lütfen böyle şeyler sormayın. Ben ne olduğunu bildiğim için o ne derse doğrudur". İşte Bekir Aksoy ile boşandığı eşi Göksu Derya Çavuşoğlu'nun instagram hesabından yansıyan görüntüler.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: