'Yol Arkadaşım' galasına ünlü akını!

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrolünde yer aldığı "Yol Arkadaşım"ın galası yapıldı. Galaya ünlü isimler akın etti. Galada en dikkat çeken detay ise İbrahim Büyükak'ın babası Yusuf Büyükak'ın da galaya katılması oldu.

'Yol Arkadaşım' galasına ünlü akını!

Uzun süredir merakla beklenen "Yol Arkadaşım"ın galası yapıldı. Galaya ünlü isimler akın etti.

Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Eser Yenenler, İrem Sak, Danilo Zanna, Bülent Emrah Parlak, Ümit Erdim, Seda Çınar, Serhan Arslan, Mehmet Demirkol, Fuat Akdağ, Ahmet Arıman, Teoman Ayık, Vedat Coşkun, Mahmut Tuncer, ağmur Tanrısevsin, Murat Dalkılıç, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Sinan Akçıl, Esat Yontunç ve Hande Gülşen başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim galaya katıldı.

Filmde Eser Yenenler, Acun Ilıcalı gibi isimlerde rol aldı. Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı "Yol Arkadaşım"ın yönetmenliğini Bedran Güzel yaptı. Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref’in (İbrahim Büyükak) yol boyunca karşılaştığı birbirinden komik, şaşırtıcı ve eğlenceli karakterleri, sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimleri canlandırıyor.

HİKAYESİ
Onur ( Oğuzhan Koç ) satış yapmaya, sunumunu bitirmeye, kız arkadaşının telefonlarını yanıtlamaya ve bayram yemeğine yetişmeye çalışırken, arabasına Şeref (İbrahim Büyükak ) biner ve şahane bir "yol arkadaşlığı” başlar.

"Yol Arkadaşım", 27 Ekim'de vizyona girecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: