'Yol Ayrımı' galası ünlü akınına uğradı!

'Yol Ayrımı' filminin galası önceki akşam bir AVM'de yapıldı. Filmin galasına ünlü isimler akın etti.

'Yol Ayrımı' galası ünlü akınına uğradı!

Yavuz Turgul ve Şener Şen’i 7 yıl aradan sonra yeniden bir araya getiren “Yol Ayrımı” filminin galası, önceki akşam yapıldı.

Usta yönetmen Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği, başrolünü de “Eşkıya”, “Muhsin Bey” ve “Av Mevsimi” gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen’e emanet ettiği “Yol Ayrımı” filmi, 10 Kasım’da seyirciyle buluşuyor.

Oyuncu kadrosunda Nihal Yalçın, Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Mert Fırat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Şerif Erol’un da yer aldığı TMC yapımı filmin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Büyük ilgi gören geceye film ekibinin yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

Filmi izlemeye gelenler arasında Ara Güler, Haldun Dormen, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Ahu Yağtu, Mahsun Kırmızıgül, Cihat Tamer, Murat Evgin ile “Meryem” dizisinin oyuncularından Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Kenan Acar, Serenay Aktaş, Serhan Onat, Bestemsu Özdemir, Sema Öztürk ve Ayten Uncuoğlu da vardı.

İyi senaryo gelse her hafta film yaparım
Şener Şen, sinemaya neden 7 yıl ara verdiği sorusunu şöyle yanıtladı: “7 yıl sonra beğenebileceğim bir senaryo çıktı. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık. Yavuz Bey çok titiz olunca, biz de çok alışkın olmadığımız bir yol izledik. Çekimden önce 1.5 ay kadar prova yaptık, yaklaşık 2 ay da çekimler sürdü. İyi bir senaryo gelse bu kadar beklemezdim. Beğendiğim bir senaryo olsa her hafta film yapacağım.”

Kalite getirecek
Cem Yılmaz, “Sinema salonlarına kalite getirecek bir film ‘Yol Ayrımı’. Geçtiğimiz hafta ‘Ayla’ da vizyona girdi. Çok kaliteli filmler gelince salonlara mutlu oluyoruz. Ocak ayında bizim filmimiz de vizyona girince aynı kaliteyi görebileceğiz” dedi.

Birlikte röportaj vermediler
Ahu Yağtu basına röportaj verirken, alana eski eşi Cem Yılmaz geldi. Muhabirler, ünlü komedyene “Sizi de Ahu Hanım’la beraber alalım röportaja” dedi. Ancak Yağtu “Almasaydınız” diye karşılık verdi, Yılmaz da Ozan Güven ve Zafer Algöz’le birlikte röportaj verdi.

ABD yolcusu
Mahsun Kırmızıgül, “Bu ay sonu Amerika’ya gideceğim. Amerikalılarla ortak bir film yapma düşüncemiz var. Eğer o olmazsa, 1990’larda geçen ‘Prestij Meselesi’ adlı bir hikayem var, onu çekeceğim” dedi.



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: