"Yola Geldik" filminin galası yapıldı

Başrollerini Orhan Aydın, Meral Kaplan, Serkan Şengül ve Ayça Kuru'nun oynadığı "Yola Geldik" filmi için gala GECEsi düzenlendi. Senaryosunu Orhan Aydın'ın yazdığı komedi filminin, yapımcılığını İsmail Çağlar, Fevzi Işık ve Orhan Aydın üstlendi. Yönetmen koltuğunda Haydar Işık'ın oturduğu filmin oyuncuları, gösterim öncesi gazetecilerin soruların yanıtladı.

Bizim açığımızı siz kapatıyorsunuz! Filmde başrolü üstlenen isimlerden olan Orhan Aydın, "Bizim için çok keyifli ve eğlenceli bir film oldu. İnşallah bu zor zamanlarda insanlarımızın yüzünü güldürebiliriz" dedi. Tüm bütçeyi filmi çekmek için harcadıklarını belirten Aydın, "Filmin her detayına para harcadığımız için, bilbord reklamlarına para kalmadı.

Buradan tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim, bu açığı siz kapatıyorsunuz" dedi. Filmin başrol oyuncularından olan güzel oyuncu Meral Kaplan, "Uzun süre sonra beyazperde de olmak çok mutluluk verici oldu. Çok güzel bir ekip ile çalıştım ve ortaya iyi bir film çıkardığımızı düşünüyorum. Biz "Yola Geldik" sizde filmde gelin" diyerek herkesi güldürdü. Turkuaz renkli bir elbise tercih eden oyuncu, GECE boyunca güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Sevgilim olursa size görüntü veririm! 6 yıllık eşi Kaan Tangöze'den kendisine ihanet etmesi ile geçtiğimiz ay boşanan Seçkin Piriler, gala gecesine yalnız katıldı. Siyah ve transparan bir elbise giyen güzel manken, "Bu gece yakın arkadaşım Meral'ı yalnız bırakmak istemedim" dedi. Boşanma sonrası yeni hayatına alışmaya çalıştığını belirten Piriler,

"Zor zamanlardan sonra, yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum. Projeler var, yakın zamanda çalışmaya başlayacağım" dedi. Geçtiğimiz günlerde Kaan Tangöze'nin çocukluk arkadaşı ile görüntülenen ve çıkan haberlere sitem eden manken,

"Bu haberlerin içine lütfen beni çekmeyin, o kişi Kaan'ın çocukluk arkadaşı. Böyle haberler yapmadan önce bana sorun, sonra yanlış anlaşılmalar oluyor. Benin sevgilim olursa, koluma takar sizlere görüntü veririm. Şimdilik sadece çocuğuma ve işime odaklandım" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: