Yurdaer Okur, 'Seni Kimler Aldı' dizisi setinde!

Yurdaer Okur, KKTC macerası sonrası soluğu "Seni Kimler Aldı" setinde aldı.

Yurdaer Okur, 'Seni Kimler Aldı' dizisi setinde!

ATV'de ekrana gelecek olan ve başrollerini Yurdaer Okur, Fulya Zenginer, Duygu Yetiş ve Yiğit Kirazcı paylaştığı "Seni Kimler Aldı"nın çekimleri sürüyor.

Sette bir sürpriz yaşandı. Bir süre önce KKTC'de gözaltına alınıp daha sonra Lefkoşa Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan ve serbest bırakılan Yurdaer Okur, dizinin setindeki çekimlere katıldı.

KKTC'de gözaltına alınması sonrasında ATV'nin sitesindeki dizinin tanıtım bölümünde Yurdaer Okur'un fotoğrafları kaldırılmıştı. Bu gelişmeler sonrası Yurdaer Okur'un dizinin kadrosundan çıkarıldığı iddia edilmişti. Yurdaer Okur'un sete dönmesiyle bu iddialarda yalanlanmış oldu.

Yurdaer Okur, Fulya Zenginer, Duygu Yetiş ve Yiğit Kirazcı'nın yanısıra "Seni Kimler Aldı"da Ülkü Duru, Yıldız Kültür, Funda İlhan, Ahmet Saraçoğlu, İpek Tenolcay, Nalan Yavuz, Osman Wöber, Haldun Boysan, Ayşe Tunaboylu yer alırken bu dev kadroya Evren Erler, Edip Tepeli, Sibel Ergün, Yiğit Koçak ve Su Dura gibi oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Pastel Film Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yaptığı, yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği, senaryosunu Pınar Uysal ve Yazım Ekibinin (Tufan Bora, İbrahim Güler, Erdal Bektaş) yazdığı ve öykü sahibi-senaryo süpervizörü Esin Gök'ün olduğu ''Seni Kimler Aldı'' yakında atv'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: