Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, Hadise'nin "Asla aşığım demeyeceğim, asla sevgilimle fotoğrafımı paylaşmayacağım" sözlerine atıfta bulundu.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Oyuncu Yüsra Geyik, önceki akşam Cihangir'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken Geyik, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Muhabirlerin “Yüsra Hanım iyi akşamlar, arkadaşlarınızla beraberdiniz neler yapıyorsunuz?” sorusuna Geyik “Evet arkadaşlarımla beraberdim. Havaların düzelmesi iyi oldu pandemi bitti mi bilmiyorum ama önlemler yavaşladı. Biz de yokmuş gibi yaşıyoruz ama bitmiş bir şey yok aslında. Hastalık devam ediyor korunmayı öğrendik, aşılıyız o yüzden daha rahatız sanırım” dedi.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Yeni projeleriyle alakalı konuşan Geyik, "Okuduğumuz işler var tabi, o yüzden bu taraflara geliyorum zate. Güzel bir şey olsun diye çok uğraşıyoruz." ifadelerini kullandı. Yüsra Geyik, "Arka Sokaklar'da uzun yıllar oynadınız. İnsanlar sokakta size 'Zeliş' diye sesleniyor mu?" sorusunu da cevapladı.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Oyuncu, "Tabii ki onu yıkmak biraz zor sanırım. Aslında fena değil, tahmin ettiğimden daha kolay alıştılar ama bir kitleyi 'Zeliş'in dışına çıkarmak zor. 'Diziye dönmeyecek misin?' ve 'Neden dönmüyorsun?' gibi sorular duyuyorum. İnsanların öyle bir beklentisi var çünkü çok alıştıkları bir şeydi o ama daha güzel şeyler yapmak lazım, o zihinleri tazelemek için. Onu yıkabilmek için uğraşıyoruz. 11 sezon inanılmaz, ben de kendime şaşırıyorum. 'Arka Sokaklar'la büyüdüm." açıklamasını yaptı.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Muhabirlerin “Yüsra Hanım aşk hayatınıza değinmek istiyoruz, sizi hep tek başınıza görüyoruz hayatınızda biri olur mu?” sorusuna ise “Bu işler kısmet biraz benim elimde olan bir şey değil. Bir daha söylüyorum kısmet, inanın ki büyük de konuşmak istemiyorum, sosyal medyada çok da tercih etmem paylaşmayı gibi geliyor. Şimdi Hadise gibi asla koymam deyip, sonra konserimde nişan fotoğraflarını yayınlarım” diyerek kahkaha attı.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

NE OLMUŞTU? Hadise'nin, geçtiğimiz senelerde yaptığı, "Aşığım arkadaşlar, birisi var' hayatımda hiç demedim, demeyeceğim de... Instagram'da sevgilimi asla takip etmeyeceğim, asla resim koymayacağım. Ben öyle bir insan değilim." şeklindeki açıklaması sosyal medyayı sallamıştı.

Yüsra Geyik'ten 'Hadise' göndermesi!

Ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı, 2 ay önce verdiği konserinde nişan fotoğraflarını ilk kez gözler önüne sermişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: