Zafer Algöz: "Adını bile duymak istemiyorum!"

TRT 1'in absürt komedi dizisi ‘Tutunamayanlar’da rol alan usta oyuncu Zafer Algöz’den şaşırtan bir itiraf geldi.

Zafer Algöz:

'Tutunamayanlar' dizisinin yönetmeni ve senaristi Osman Nail Doğan ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Zafer Algöz, canlandırdığı ilham perisi 'İlhan' karakterinin dizide sürekli çekirdek yediğinin hatırlatılması üzerine espriyi patlattı.

Zafer Algöz:

Ay çekirdeğin sette adeta bağımlılık yaptığını belirten 58 yaşındaki oyuncu, "Setten sonra hiç yemedim, ağzım yüzüm tuzdan yara oldu. Çekirdeğin 7 sene önce eve girişini yasakladık. Dışarıdan misafir gelse, o bir torba bir ay bizden çıkmaz oldu, devamlı çatur çutur... Bitirmeden atamadığın bir şey, fena hastalık ay çekirdeği ve kabak çekirdeği. Çekirdeğin ç'sini bile duymak istemiyorum. Cebimde olduğu için elim hep oraya gidiyor. O kadar lezzetli ki, çok güzel yapıyorlar" dedi.

Zafer Algöz:

Şimdilerde günlerini yemek yaparak geçirdiğini ancak hiç kilo almadığını dile getiren Algöz, "Evde sürekli yiyorsun. Sete gelince oyuncuların kostüm provası yapacağına inanıyorum. Tam sabit kilomda duruyorum ne alıyor, ne veriyorum. Dikkat ediyorum kiloma. Türk yemeklerini güzel yaparım, İtalyan usulü de yaparım zaman zaman" şeklinde konuştu.

Zafer Algöz:

"AMERİKA'DA İNSANLAR MASKE İÇİN BİRBİRİNİ ÖLDÜRÜYOR" Amerika ve Avrupa'ya nazaran Sağlık Bakanlığı'nın corona virüs sürecini iyi yönettiğini söyleyen oyuncu, "Avrupa'da ve Amerika'da insanlar maske için kendini öldürecek hale gelmişler. Korkudan evlerinin çitlerini kapatıyorlar. Silahlanma var, biri gelir yağma yapar diye. Tuhaf durum var. Biz bu işten kolay çıkarız inşallah" ifadelerini kullandı. (Kaynak: milliyet.com.tr)

Zafer Algöz:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: