Zafer Algöz hastane çıkışı açıkladı! Hakan Altun'dan haber var!

Sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler' programının çekimleri öncesi rahatsızlanarak arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan şarkıcı Hakan Altun'dan sevindirici haber geldi. Yakın arkadaşı Zafer Algöz, şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda buludu.

Zafer Algöz hastane çıkışı açıkladı! Hakan Altun'dan haber var!

Sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler' isimli televizyon programının çekimleri sırasında rahatsızlanan Hakan Altun'u set çalışanları hastaneye kaldırmıştı. Yoğun bakıma alınan şarkıcının beynine pıhtı attığı iddia edilmişti..

Zafer Algöz, Tuncay Şanlı'yla birlikte Hakan Altun'un tedavi gördüğü hastaneye giderek şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan oyuncu, Altun'un beynine pıhtı attığını ve ünlü şarkıcının yoğun bakımdan normal odaya alındığını söyledi.

Algöz konuşmasına şöyle devam etti:

"Şu an Hakan Altun'un durumu gayet iyi. 48 saat müşahede altında tutacaklardı ama yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar. Bizim görüşmemiz yasak, her şey yolunda ve sağlıklı. Biliyorsunuz eskiden de beyinle ilgili bir operasyon geçirmişti. Bununla ilgili değil, sanıyorum aşırı yorgunluktan ya da çok çalışmaktan. Bildiğim kadarıyla beyne hafif bir kan pıhtısı atmış, o biraz rahatsız etmiş. Her şey kontrol altında hiç ameliyata gerek yok. İki gün daha hastanede kalacak, sanırım pazartesi günü taburcu olur."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: