Zehra Çilingiroğlu: İyi bir şoför olduğumu düşünüyorum

Bebek'te görüntülenen Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı kaza hatırlatılınca, "İyi şoför olduğumu düşünüyorum" dedi.

Zehra Çilingiroğlu: İyi bir şoför olduğumu düşünüyorum

Geçen hafta trafik kazası yapan Zehra Çilingiroğlu, Bebek'te görüntülendi. Bir kız arkadaşıyla erken saatlerde spor yapan Zehra Çilingiroğlu'na kaza hatırlatılınca, "İyi şoför olduğumu düşünüyorum" dedi.

Yürüyüşten sonra kapalı otoparktan cipini alan Zehra Çilingiroğlu, çıkarken cipinin önüne atlayan bir sokak köpeğini görünce aniden frene basarak durdu.

Otomobiline binmeden önce ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zehra Çilingiroğlu, "1,5 aydır araç kullanan birisi olarak iyi şoför olduğumu düşünüyorum. Daha öncesinde direksiyon eğitimi aldım. Böyle şeyler yaşanabiliyor" diye konuştu.

'GÜVENMESELER İZİN VERMEZLERDEİ HERHALDE'
Annesi Hülya Avşar'ın tepki verip vermediği sorularına Zehra Çilingiroğlu, "Bugün de arabamla geldim. İyi şoför olduğumu biliyor ailem. Güvenmeseler tek başıma direksiyona geçmeme izin vermezlerdi herhalde" açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?
Geçen haftalarda Zehra Çilingiroğlu, Ortaköy’de kırmızı ışıkta duran bir taksiye çarptı. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince taksiciye, “Amca ileri gidelim, beni çekiyorlar. Uygun bir yerde konuşuruz” dedi.



Kaynak: milliyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: