Zehra Çilingiroğlu okuluna Türkiye’de devam edecek

Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu, Zehra'nın okuluna Türkiye’de devam edeceğini söyledi.

Zehra Çilingiroğlu okuluna Türkiye’de devam edecek

Geçtiğimiz aylarda Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Londra’da okuduğu okulunu bırakarak Türkiye’ye dönmek istediği haberleri gündeme gelmişti.

Üniversite eğitimi için geçtiğimiz yıl İngiltere'ye giden Zehra, Londra'da İngilizce iç mimarlık okuyordu. Uzun zamandır Zehra'nın Türkiye'ye dönmek istediği ve yakın arkadaşlarına "Londra'nın kasvetli havasından bıktım" dediği haberleri dolaşıyordu.

Zehra’nın okulu bırakmak istemesi üzerine Hülya Avşar devreye girerek kızını okula devam etmesi için ikna etmeye çalışmıştı. Haber Türk'te yayınlanan "Oylum Talu ile Burası Haftasonu" programına katılan Kaya Çilingiroğlu, Zehra'nın okul konusundaki son kararını açıkladı.

OKULUNA TÜRKİYE'DE DEVAM EDECEK
Zehra'nın okulu konusuna açıklık getiren Çilingiroğlu, "Zehra okuluna Türkiye'de devam edecek." dedi. Türkiye'de de iç mimarlık okumaya devam edeceğini söyleyen Kaya Çilingiroğlu Zehra'nın dün Türkiye'ye kesin dönüş yaptığını da söyledi. Ayrıca annesi Hülya Avşar'a da kızı Zehra'nın güzel bir hayat sürmesi için çok emek verdiğini ve bu emek için teşekkür ettiğini söyledi.

"ZEHRA BİR HÜLYA AVŞAR DEĞİL"
Kaya Çilingiroğlu'na sorulan "Zehra güzel mi?" sorusu üzerine Çilingiroğlu, "Güzel değil, alımlı diyelim. Bir Hülya Avşar değil mesela. Annesiyle bir mekana girseler Hülya daha çok dikkat çeker." dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: