Zerrin Özer: "Kendime inanamıyorum!"

36 saat evli kaldığı Murat Akıncı'dan boşanma kararı alan ve yaşadıkları yüzünden dün hastaneye kaldırılan Zerrin Özer'in menajeri, yaşananları canlı yayında anlattı.

Zerrin Özer:

Şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz pazar günü nikah masasına oturduğu Murat Akıncı'dan dün boşanma kararı almıştı. Akıncı hakkında birçok kadının dolandırıcı iddiaları, Özer'in boşanma kararını almasına sebep olmuştu. Ancak üç yıldır aşk yaşadığı ve 36 saatte boşanma kararı aldığı Akıncı hakkındaki iddialar şarkıcıya ağır gelmiş ve dün akşam da hastaneye kaldırılmıştı. Zerrin Özer'in yaşadıklarını ise menajeri Kemal Aslan bugün 2. Sayfa programına bağlanarak anlattı.

Zerrin Özer:

İşte o açıklama:

"Zerrin'in tansiyonu çok yükselmiş, sol kolunda uyuşma başlamış. Yanındaki yardımcılar panik olunca hastaneye götürmüşler. Ciddi bir kriz geçirdi.

Zerrin Özer:

Yaşanan olaylar sonucunda Zerrin Hanım dün öğle saatlerinde boşanma kararı aldı. Anlatılanlarla karşımdaki Murat bambaşka bir insan. Murat Akıncı o kadar beyefendi bir şekilde karşıladı ki, 'Zerrin sen üzülme. Sen nasıl mutlu olacaksan ben onu yaparım' dedi. Avukatıma gelip, boşanma davası için vekaleti imzaladı. Benim bu noktada adama söyleyebileceğim hiçbir şey yok.

Zerrin Özer:

Kendi şirketini 420 bin TL dolandıran bir kadın çıkmış, 'Murat Akıcı sahte bir insan' diyor. Ee sen nesin? Adam beraat etmiş. O kararı yayınladınız mı? Hayır.. O zaman konuşmayacağız. Murat Akıncı için açılan bir dava yok. Ama Murat Bey, hemen yasal hakkını kullanmaya başladı. Adam evinde oturuyor, kaçmıyor.Ben ne söyleyebilirim?

Zerrin Özer:

Murat Akıncı 3 yıllık süre içerisinde Zerrin'e 1 kuruş harcatmadı biliyor musunuz? Evine de o baktı, Zerrin'e de o baktı. Adam evden ayrıldı. Zerrin, hastanedeyken beni sürekli aradı. Zerrin Özer, severek ayrılıyor. Bence sular durulduktan sonra Zerrin ile yeniden bir araya gelmeleri çok mümkün. 36 saat evli kaldıkları için 'Evliliğin iptali' davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra 'Kendime inanamıyorum' dedi."

Zerrin Özer:

Öte yandan Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal da canlı yayına bağlandı. Ünal, haklarındaki iddialar için şunları söyledi:

Zerrin Özer:

"Hakkımızda suç duyurusunda bulunan Seda Hanım’ın sözleri yalan oğluma takıntılı bir insan. Çalıştığı şirketi 400 bin TL dolandırmıştır. Kendisinin mahkemesi sürüyor. Nasıl böyle bir iftira atar anlamıyorum.

Zerrin Özer:

Neden oğlumun evlenmesini beklediler, hakkımızda bütün bilgiler vardı, telefon adres... Oğlumu linç etmeye çalışıyorlar. Gidip yasal haklara başvursunlar, biz başvurduk… Ellerinde delil varsa gidip versinler…

Zerrin Özer:

Yayında açıklayamayacağım belgeler var bunların hepsini polise verdim. Mahmut Atalay denen birini biz tanımıyoruz, soruşturabilirsiniz. Ne mahkemesi var ne de aranması…

Zerrin Özer:

Zerrin Özer’in bugüne kadar bir kuruşunu almadık. Ne ben aldım ne de oğlum... Biz kimsenin parasını almadık."

Zerrin Özer:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: