Zuhal Topal ekrana ne zaman dönecek?

Zuhal Topal'ın ekrana ne zaman döneceği merak konusu oldu. Zuhal Topal'ın farklı bir formatla ekrana döneceği konuşulurken program hakkında henüz net bir bilgi yok.

Zuhal Topal ekrana ne zaman dönecek?

Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın Star TV'de evlilik programı yapmayacağı, farklı bir format için görüşmeler sürdüğü geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Zuhal Topal, evlilik formatı dışında yine kendi ismiyle yeni programa başlamak için kolları sıvadı. Şimdilik tatilde olan ve programının ne zaman başlayacağı belli olmayan Zuhal Topal, konuyla ilgili olarak yaklaşık 10 gün önce Instagram hesabından bir açıklama yapmış, Star TV ile görüşmelerin devam ettiğini duyurmuştu. Evlilik programından farklı olarak ekranlara çıkacak olan Zuhal Topal'ın hangi kanal ile anlaştığı hatta yeni sezonda olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Zuhal Topal, 25 Ağustos tarihinde Star TV'nin yaptığı paylaşımı kendi Instagram hesabı üzerinden paylaşarak bir duyuru yayınlamış fakat 3 gün sonra tekrar paylaşım yapan Topal, kanalla devam ettiğini ancak yapımcı firmasını değiştireceğini duyurmuştu.

Şu ana kadar konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Zuhal Topal'ın hangi kanalda hangi formatla hangi programla döneceği merak konusu oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: