Instagram'da ünlüler - 21.12.2021

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 21.12.2021

Oyunculuk yaptığı dönem çok önemli projelerde yer alan Selda Özer şimdilerde ortalarda pek görünmüyor. Yer yarıldı içine girdi sanki. Asmalı Konak, Bir İstanbul Masalı gibi dönemin en popüler dizilerinde rol alan Selda Özer şimdilerde neler yapıyor peki?

Selda Özer, daha sakin ekranlardan uzak bir hayatı seçti. Kedileri ile vakit geçiren Selda Özer, çıktığı seyahatlerde çektiği çok özel fotoğrafları paylaşıyor Instagram hesabında.

SELDA ÖZER KİMDİR?
Selda Özer, 1961'de İstanbul'da doğmuştur. İş hayatına manken olarak başlamıştır. Mudo'nun yüzü olmuştu. 1999'da çekilen, Ferzan Özpetek'in yönettiği "Harem Suare" filminde birçok yabancı oyuncunun yanında Haluk Bilginer, Pelin Batu, Nilüfer Açıkalın, Ayla Algan ile birlikte oynamıştır. 1996 yılında başrollerini Perran Kutman ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı "Şehnaz Tango" adlı dizide oynadı. 2003 yılında senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay'ın yaptığı "Asmalı Konak" adlı dizide Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor, Menderes Samancılar, İpek Tuzcuoğlu ile birlikte oynadı. 2003 yılında "İstanbul Masalı" adlı dizide Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Ozan Güven, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Gördüm gibi oyuncularla birlikte oynarken Sahika karakterini canlandırmıştır.



Kaynak: posta.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: